ISO 3834-2 Compliance bij de Meijer-Group, kwaliteitslat hoog gelegd

Bij de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 wordt een aanzienlijke mate van 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗿𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 ingezet. Momenteel worden halffabricaten continu, 24/7, vanuit een buffermagazijn naar de lasrobots, freesmachines en buigcellen vervoerd en afgevoerd met behulp van AGV’s. Deze investeringen zijn primair gericht op repetitieve opdrachten. Voor kleine productieseries blijft 𝗮𝗺𝗯𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝘃𝗮𝗸𝗺𝗮𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲𝗲𝗹 𝗯𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴. Elke fase van het productieproces, zoals lassen, vervult een cruciale rol, en de Meijer-Group beschikt over uitgebreide interne expertise. Als om welke reden dan ook deze kennis ontbreekt, wordt deze extern ingehuurd om aan alle vereisten te voldoen.

Meijer 𝘃𝗼𝗹𝗱𝗼𝗲𝘁 al vele jaren aan verschillende internationale ISO-standaarden, waaronder 𝗜𝗦𝗢 𝟯𝟴𝟯𝟰-𝟮 die betrekking hebben op de kwaliteitseisen voor het lassen van metalen. Naast het voldoen aan normen, streven we ernaar om 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗶𝘀𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘁𝗱𝘂𝗿𝗲𝗻𝗱 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻. Met betrekking tot laswerkzaamheden zijn we verheugd over onze 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘄𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗟𝗔𝗦𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁, een gespecialiseerd bedrijf in kwaliteitsborging.

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen, en dit mag ook worden verwacht van producten zoals de 𝗞𝗢𝗢𝗜® 𝗥𝗲𝗮𝗰𝗵𝗙𝗼𝗿𝗸𝘀, 𝗱𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗰𝗵𝘂𝗶𝗳𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗵𝗲𝗳𝘁𝗿𝘂𝗰𝗸𝘃𝗼𝗿𝗸𝗲𝗻, die al meer dan 40 jaar de norm zijn binnen dit segment. Naast telescopische vorken produceert de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗼𝗼𝗸 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴 𝗴𝗲𝗮𝘀𝘀𝗲𝗺𝗯𝗹𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀 voor tal van OEM-klanten, zowel in Nederland als daarbuiten.

ISO-3834-2 Compliance-Kwaliteit
Recent Posts
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
clean-sets-kooi-reachforkskooi-manual-extendable-reachforks