Sneller Laden, Sneller Thuis, KOOI®ReachForks op de Dag van de Vrachtwagenchaffeur

Met ????????????????® ???????????????????????????????????????? zijn chauffeurs zo snel thuis, dat ze bijna het avondverkeer voor zijn! Op de ???????????? ???????????? ???????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, dit jaar op 14 december 2023, zetten we onze wegkoningen en koninginnen  in het zonnetje. Deze dag is speciaal voor hen, die elke dag weer de uitdaging aangaan om onze wegen levendig te houden.

Nu, voor een snellere terugkeer naar de eettafel, raden we aan om ???????????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? met onze ???????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????, de KOOI®ReachForks.

Het is alsof ze een turbo-knop hebben: ???????????????????????????????? ????????% ???????????????????????????? dan het klassieke heftruck-ballet rond de vrachtwagen. Plus, de ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ????́????́???? ???????????????? ???????????????? en dus is er ???????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????!

We wensen ???????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? ????????g toe.

En onthoud, elke keer dat jullie onze ReachForks vervoeren, brengen jullie meer efficiëntie naar klanten door heel Europa. ???????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????????!

dag-van-de-vrachtwagenchauffeur
Recent Posts
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
kooi-equipment-cascade-brasil